Pages

Friday, August 19, 2011

Ομολόγησε το βιασμό της 12χρονης

Ένας 45χρονος συνελήφθη, κατηγορούμενος για τον βιασμό ενός 12χρονου κοριτσιού από τις Σέρρες. Ο άνδρας αναγνωρίστηκε από το κορίτσι, ενώ και ο ίδιος ομολόγησε την πράξη του.



Μάλιστα δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είχε εκτίσει εξαετή ποινή φυλάκισης στη Γερμανία για ανάλογη υπόθεση.



Της πρότεινε να τη μεταφέρει



Η 12χρονη έκανε διακοπές με την οικογένειά της στην παραλία Οφρυνίου του Δήμου Παγγαίου. Το απόγευμα της Τετάρτης ξεκίνησε από το σπίτι της για να πάει σε κοντινό περίπτερο. Στη διαδρομή, ο 45χρονος άνδρας, που οδηγούσε ένα κόκκινο αυτοκίνητο, τη σταμάτησε και της πρότεινε να τη μεταφέρει στον προορισμό της. Το κοριτσάκι μπήκε στο αυτοκίνητο και ο άνδρας το οδήγησε σε ερημική τοποθεσία, όπου το βίασε. Στη συνέχεια, την επέστρεψε στο σημείο, από όπου την παρέλαβε, αλλά σε αρκετά μακρινή απόσταση από το σπίτι της. Η 12χρονη επέστρεψε σοκαρισμένη στο σπίτι και αμέσως οι γονείς κατήγγειλαν το γεγονός στις αστυνομικές αρχές.....



Ο ιατροδικαστικής εξέτασε το νεαρό κορίτσι, το βράδυ της Τετάρτης, στο Νοσοκομείο Καβάλας και επιβεβαίωσε το βιασμό του. Η κινητοποίηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας ήταν μεγάλη τόσο στα γεωγραφικά όρια της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας όσο και στις γύρω περιοχές. Μάλιστα, προτού ο δράστης ομολογήσει την πράξη του, είχε γίνει η προσαγωγή τεσσάρων υπόπτων.

No comments:

Post a Comment

Followers

Blog Archive