Pages

Sunday, August 21, 2011

Ξεκάθαρο μήνυμα Ραγκούση προς τους ιδιοκτήτες ταξί

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους ιδιοκτήτες ταξί πως η απελευθέρωση του επαγγέλματος θα πραγματοποιηθεί, καθώς οι άδειες είναι δημόσια περιουσία, στέλνει ο υπουργός Μεταφορών Γιάννης Ραγκούσης.



Μιλώντας στην «Καθημερινή της Κυριακής», ο κ. Ραγκούσης επισημαίνει πως η κυβέρνηση θα κινδυνεύσει, αν ολιγωρήσει ή συμβιβαστεί με συμφέροντα και ομάδες πίεσης και όχι αν συγκρουστεί με συντεχνιακά προνόμια.....



Παρουσιάζοντας τον πυρήνα των προτάσεών του, ο υπουργός ξεκαθαρίζει πως θα υπάρξει μηδενική ανοχή στη φοροδιαφυγή και στην ιδιοποίηση της δημόσιας περιουσίας και τονίζει πως η λύση που θα δοθεί θα διασφαλίζει τη συνολική αναβάθμιση του επαγγέλματος τόσο στις συμβατικές του μορφές, όσο και στις νέες μορφές υπηρεσιών που έχει ανάγκη ο τουρισμός.



Βασικός στόχος μάλιστα, όπως τονίζει, είναι η τόνωση της απασχόλησης με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης, δηλαδή ίσων ευκαιριών για όλους.



Σχετικά με την κατάσταση της οικονομίας, ο κ. Ραγκούσης δηλώνει πως η κατάσταση παραμένει οριακή και τονίζει πως αυτό που προέχει είναι η σταθεροποίησή της.



«Πρέπει να σταματήσουμε κάθε ωραιοποίηση. Βρισκόμαστε σε οριακή κατάσταση και αυτό που απαιτείται είναι η σταθεροποίηση της οικονομίας. Μόνος δρόμος, ο ανήφορος των μεταρρυθμίσεων» τονίζει.

No comments:

Post a Comment

Followers

Blog Archive