Pages

Tuesday, August 23, 2011

Όταν ο «Εζέλ» ακούει Νταλάρα!

Στη συναυλία στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκε ο τούρκος πρωταγωνιστής



Κάνει τις γυναίκες στην Ελλάδα και την Τουρκία να καρδιοχτυπούν ως «Ezel» στο ομώνυμο σίριαλ. Ο Τούρκος πρωταγωνιστής που πλέον έχει αναρίθμητες θαυμάστριες στη χώρα μας αγαπά την ελληνική μουσική.



Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα Espresso πήγε στη συναυλία που έδωσε ο Γιώργος Νταλάρας στην Κωνσταντινούπολη μαζί με τη νέα του αγαπημένη Οζγκέ Ακμπουλούτ. Αυτή ήταν μάλιστα η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού.



Ο Τούρκος ηθοποιός δεν απέφυγε τις κάμερες και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος που παρευρισκόταν στη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα και λάτρης της ελληνικής μουσικής.....



Βέβαια το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων στράφηκε και προς τη σύντροφο του που τον συνόδευε. Ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι είναι ερωτευμένος και ευτυχισμένος.



Όσον αφορά τα μελλοντικά του σχέδια είπε πως αυτή την περίοδο ξεκουράζεται και απολαμβάνει την επιτυχία του «Ezel» και σύντομα θα προχωρήσει στο επόμενο επαγγελματικό του βήμα,αφού έχει πολλές προτάσεις για σίριαλ και ταινίες.



Πάντως, στα άμεσα σχέδια του είναι ένα ταξίδι στην Ελλάδα μέσα στο φθινόπωρο για να γνωρίσει τις θαυμάστριες του και τον ελληνικό τρόπο διασκέδασης.

No comments:

Post a Comment

Followers

Blog Archive