Pages

Saturday, August 20, 2011

Τι σημαίνει όταν στον ύπνο σας βλέπετε ότι κάνετε σεξ;

Πολλοί άνθρωποι νιώθουν ενοχές και τύψεις όταν δουν στον ύπνο τους ότι απατούν τους συντρόφους τους. Η Sharon Gilchriest O' Neil, σύμβουλος γάμου και συγγραφέας του βιβλίου "Σύντομος οδηγός για έναν ευτυχισμένο γάμο", υποστηρίζει ότι όπως όλα τα όνειρα, έτσι και αυτά της "απιστίας" θέλουν να μας διδάξουν κάτι για την ζωή μας.



Συγκεκριμένα αν ονειρεύεστε ότι κάνετε:



Σεξ με έναν "άγνωστο": Στο συγκεκριμένο όνειρο, ο άγνωστος συμβολίζει μία πλευρά του εαυτού σας, λέει η ψυχολόγος. Μήπως πρόσφατα κάνατε ή ετοιμάζεστε να κάνετε, κάτι που απαίτησε τεράστιο θάρρος, τόλμη και δύναμη; Ο άγνωστος σεξουαλικός παρτενέρ του ονείρου δείχνει ότι είστε περήφανοι ή αγχωμένοι η για το κατόρθωμά σας.



Σεξ με έναν "διάσημο": Αν τώρα, δείτε ότι κάνετε σεξ με τον Τζώρτζ Κλούνεϊ (για τις γυναίκες) ή την Σκάρλετ Γιόχανσον (για τους άντρες), ή γενικώς με κάποιον διάσημο, τότε η σύμβουλος θεωρεί ότι είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για... διακαή πόθο!



Σεξ με φιλικό πρόσωπο: Αν ονειρευτείτε ότι έχετε επαφή με κάποιον γνωστό σας, η ψυχολόγος υποστηρίζει ότι το συγκεκριμένο όνειρο κρύβει κυρίως φοβίες, άγχη και μεγάλες αγωνίες που εκδηλώνονται στον ύπνο μας με αυτόν τον τρόπο. Δεν αποκλείται βεβαίως και ο "κρυφός έρωτας", αν και συμβαίνει σπανιότερα. Επίσης είναι πιθανό να αναγνωρίζεται στο πρόσωπο αυτό, πολλά κοινά σημεία με μία πλευρά του εαυτού σας που είναι καλά κρυμμένη!....



Σεξ με το ίδιο φύλο: Αν ονειρευτείτε ότι απατάτε τον/την σύντροφό σας με άτομο του ίδιου φύλου, τότε μην βιαστείτε να δείτε ομοφυλοφιλικές τάσεις, συμβουλεύει η ψυχολόγος! Απλώς ψάξτε μέσα στην ημέρα που πέρασε, τί κάνατε που να έχει καθαρά "θηλυκές" ιδιότητες (αν είστε γυναίκα) ή "αρσενικά" χαρακτηριστικά (αν είστε άντρας). Είναι πιθανό αυτή η πράξη να εμφανίζεται στον ύπνο σας μέσα από σεξουαλική επαφή με το ίδιο φύλο!



"Πάντως τα σεξουαλικά όνειρα, συχνά έχουν μία πολύ απλή εξήγηση", καταλήγει η σύμβουλος γάμου και προσθέτει "Αυτή δεν είναι άλλη από το ότι μέσα στη σχεση σας παραμελείτε το σεξ ή διστάζετε να εκφράσετε τις αληθινές επιθυμίες σας! Μόλις το κάνετε θα εκπλαγείτε από το πόσο γρήγορα θα εξαφανιστούν και τα όνειρα αυτά!".

No comments:

Post a Comment

Followers

Blog Archive