Pages

Saturday, August 20, 2011

Θυελλώδεις άνεμοι στο Αιγαίο

Θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο το Σάββατο εντάσεως 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Την Κυριακή και τη Δευτέρα αναμένεται να σημειωθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια Ηπειρωτικά.



Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος . Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στις ανατολικές παραθαλάσσιες περιοχές θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.



Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 4 μποφόρ και τοπικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου



Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν τις απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 34 και κατά τόπους έως 35 βαθμούς Κελσίου.....



Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Μόνο τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 37 και κατά τόπους έως 38 βαθμούς Κελσίου.





Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια βόρειοι βορειοανατολικοί τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.



Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 και στη νότια Κρήτη έως 34 βαθμούς Κελσίου.



Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και τοπικά στα νότια 8 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.





Τη ΚΥΡΙΑΚΗ και τη ΔΕΥΤΕΡΑ ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος Κάποιες πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια Ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 Μποφόρ και στα ανατολικά 4 με 6 Μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

No comments:

Post a Comment

Followers

Blog Archive