Pages

Tuesday, August 23, 2011

Νίκος Ψαρράς: «Έμεινα στην Αμερική εξίμισι χρόνια λόγω έρωτα»

Ο απόφοιτος του ΚΘΒΕ δηλώνει «συγκινημένος» για την πρόσκληση που δέχθηκε να συμμετάσχει σε μια επετειακή παράσταση που ανεβάζει το θέατρο στο οποίο «μεγάλωσε, σπούδασε και ονειρεύτηκε», στο πλαίσιο των Μικρών Διονυσίων, ενώ σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις μιλάει στο ΟΚ!, μεταξύ άλλων, για την τηλεόραση και τον έρωτα.



Πώς αντιδράς με τις θαυμάστριές σου που μπορεί να έρθουν να σου ζητήσουν αυτόγραφο, μετά την παράσταση;



Όταν κάποιος ξεπερνάει τις αναστολές του και έρχεται να σου δώσει συγχαρητήρια με όλη του την καρδιά, το λιγότερο που έχεις να κάνεις είναι να τα δώσεις πίσω απλόχερα.



Σε απασχολεί η συμμετοχή σου στην τηλεόραση;



Όχι άμεσα. Αν όμως γίνει μια σειρά όπου θα μπορούσα να νιώθω καλά συμμετέχοντας, με μεγάλη μου χαρά. Κάποτε κάναμε τηλεόραση για να βγάλουμε λεφτά. Και βγάλαμε. Σήμερα, αν είναι να γίνει κάτι τηλεοπτικό, ας μας καλύψει καλλιτεχνικά.



Υπήρξαν φορές που ο έρωτας σε αποσυντόνισε από τη δουλειά σου;



Πολλές φορές έφυγα από δουλειές, γιατί δεν μπορούσα να είμαι με τον άνθρωπο που αγαπώ. Σκέψου ότι έμεινα στην Αμερική για εξίμισι χρόνια λόγω έρωτα......



Ποιο είναι το μότο σου για τη δουλειά σε σχέση με τη ζωή σου;



Είναι ένα βρετανικό ρητό: «Αυτοί που απέτυχαν να έχουν σχέδια, σχεδιάζουν να αποτύχουν». Εγώ σ’ αυτή τη δουλειά είμαι καλά, νιώθω σημαντικός. Τη δουλειά μού τη δίνουν άλλοι, αλλά χρειάζεται όμως από την πλευρά μας ένας σχεδιασμός, αγώνας και απόδειξη ότι είμαστε πάντα η λύση σε αυτό που ψάχνουν. Θα μπορούσα να ζήσω και με άλλη δουλειά, αλλά δεν θα ήμουν το ίδιο ευτυχής.

No comments:

Post a Comment

Followers

Blog Archive